Regionale Scout-In 2020 is afgelast

Datum
11 oktober 2020
Tijd
09:00 t/m 17:00
Locatie
Scoutcentrum Buitenzorg, Amsterdamsestraatweg, Baarn, Netherlands
Kaart van Scoutcentrum Buitenzorg, Amsterdamsestraatweg, Baarn, Netherlands, 52.2147367, 5.265005200000019
We zijn niet blij, maar gegeven de omstandigheden kunnen we niet anders beslissen

Het regiobestuur heeft in overleg met het organiserend comité van de regionale Scout-In op 28 september besloten de Regionale Scout-In van 11 oktober niet door te laten gaan.

Afgelopen voorjaar is het RSI-team enthousiast gestart met de voorbereidingen voor de Regionale Scout-In, hoewel ook toen het coronavirus al flinke onzekerheid met zich meebracht.

Tegen de zomer leek het de goede kant op te gaan en inmiddels had het betreffende activiteitenteam een mooi programma in elkaar gezet. De Regionale Scout-In zou op 11 oktober in aangepaste vorm plaatsvinden.

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september hebben het Activiteitenteam Regionale Scout-In en het regiobestuur echter helaas moeten concluderen dat de Regionale Scout-In dit najaar niet door kan gaan vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen.

Het RSI activiteitenteam en het regiobestuur vinden dit erg jammer, maar gezien de omstandigheden zien wij geen andere mogelijkheid. Samenkomen voor activiteiten is een wezenlijk onderdeel van scouting, maar daarbij hebben we een verantwoordelijkheid als voorbeeldorganisatie en willen we niet-noodzakelijke bijeenkomsten niet door laten gaan. Verder zijn we van mening dat reguliere opkomsten voor onze jeugdleden voorgaan.

Wij hopen dat we op een later tijdstip alsnog een superleuke Regionale Scout-in kunnen neerzetten.

Op dit moment wordt er ook gekeken naar het al dan niet doorgaan van de overige regio activiteiten en trainingen. Meer informatie hierover volgt op korte termijn. 


Introductie Regionale Scout-In

Wie in de Regio Utrechtse Heuvelrug kent het niet…?!

Deze supergave activiteit zit vol met workshops en gezelligheid, en niet te vergeten een spetterend feest. Dit evenement wordt om het jaar georganiseerd om nieuwe leiding, maar zeker ook de doorgewinterde leiding, leuke workshops te bieden die kunnen bijdragen aan alle toffe opkomsten die elke week weer worden georganiseerd. 

In 2020 zal dit evenement er anders uitzien dan voorgaande edities. Door de maatregelen rond het coronavirus zullen we niet, zoals andere jaren, naar Baarn gaan, maar naar het Padvinderslaantje in Zeist. We maken er deze keer een dagje in plaats van een weekend van: op zondag 11 oktober bieden we verschillende workshops aan om samen te volgen. Deze bijzondere editie wil je niet missen!

Helaas zit een feest er dit najaar even niet… Maar niet getreurd: in het voorjaar verzorgen we alsnog een spetterend feest! Blijf je mail en Facebook in de gaten houden voor meer informatie. Tot in oktober!

Vragen

Stuur een mail naar scout-in@regio-uh.nl.

Delen

Laat via Facebook aan je medeleiding weten dat jij gaat!