Mirte stelt zich voor

Mirte Andeweg is kandidaat bestuurslid en beoogde nieuwe penningmeester van het regiobestuur en stelt zich graag voor.

Hoi!

Beverleiding bij Rambonnet

Mijn naam is Mirte, ik ben 22 jaar en woon in Breda. Ik ben tot mijn 18e opgegroeid in Zeist, waar ik vanaf 2002 lid ben van de Scouting Rambonnetgroep Zeist.

Na de Rowans ben ik in 2014 Beverleiding geworden en twee seizoenen later ben ik overgestapt naar het Scoutsteam. Inmiddels ben ik weer terug bij de Bevers en ga ik elk jaar met veel plezier op zomerkamp met de Scouts.

Mirte op Nawaka

In de zomer van 2018 ben ik mee geweest naar de Nawaka als front-office medewerker voor de beveiliging. Dit vond ik zo’n toffe ervaring met alle verschillende groepen en mensen bij elkaar dat ik daar graag meer mee wil doen.

Tijdens mijn vorige studie kreeg ik het vak accountancy en kwam ik erachter dat ik financiën en cijfers erg interessant vind. Na eerst een aantal jaar penningmeester bij mijn eigen groep te zijn geweest was ik opzoek naar meer uitdaging op dit gebied.

Na een toevallige ontmoeting met een bestuurslid is het balletjes binnen het regiobestuur voor mij gaan rollen. 

Naast mijn scoutingactiviteiten studeer ik medische hulpverlener op de Hogeschool van Rotterdam. Dit is een relatief nieuwe studie en wanneer ik klaar ben mag ik op bijvoorbeeld de ambulance of de spoedeisende hulp werken.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en doe ik aan crossfit en hardlopen. Daarnaast heb ik een evenementen beveiligersdiploma en werk ik voornamelijk in de zomermaanden als beveiliger op feesten, braderieën en andere evenementen. Voor hetzelfde bedrijf draai ik met mijn EHBO-diploma ook diensten als evenementen EHBO’er. 

Ik kijk er naar uit om meer over de regio en zijn leden te leren en zie jullie graag op de volgende regioraad op 26 mei 2020! 

Met Mirte erbij verjongt het regiobestuur aanzienlijk