Rients stelt zich voor

Rients

Mijn naam is Rients en woon samen met mijn vrouw Anita in Amersfoort.  Ik ben opgegroeid in Noord Nederland maar ben voor mijn werk naar Amersfoort verhuisd waar ik nu ruim 30 jaar woon.

Mijn beide kinderen Mark en Rianne zijn in 1998/ 1999 bij St Ansfridus als Bever gestart. Mark zit nog bij de groep  en is  teamleider van de Scouts. In 2000  ben ik bij St Ansfridus als voorzitter begonnen en heb dat tot aan 2018 gedaan, ik vond dat het toen tijd werd om het stokje over te dragen. Om na de verhuizing van St Ansfridus in 2003 heb ik samen met een aantal ondernemers het bouwdorp Nieuwland opgezet, om zo verbinding met de nieuwe wijk te zoeken.

In mijn werkzame leven ben ik manager bij de Nationale Politie, een baan met een grote maatschappelijke betrokkenheid.  Ik kijk er erg naar uit om in mijn nieuwe rol binnen de Regio mij weer voor scouting te kunnen inzetten en het contact te blijven onderhouden met de groepen in de regio en Scouting Nederland. Ik hoop jullie allemaal snel een keer te spreken en een keer in levende lijve te kunnen ontmoeten.